TÓPARTILAK

Vendégházak a Bükkben Tópartilak

Vendégházak a Bükkben Bélapátfalva

Szeretne családjával csendes nyugodt, vadregényes környezetben nyaralni, pihenni? Ha nem szeretne egy több szobás házban, vagy panzióban egyetlen szobát bérelve állandóan idegen emberekbe botlani, konyhán vagy fürdőszobán osztozni, jöjjön hozzánk pihenni! Ha nem szeretne “falusi turizmus” címszó alatt egy forgalmas településen vagy városban szomszédoktól nyüzsgő házat bérelni, jöjjön hozzánk! A mi házaink a Bükk hegység lábánál lévő Lak-völgyi tó körül elhelyezkedő üdülő övezetben találhatók. Nálunk az egész ház az Öné a hozzátartozó 900m2-es körbekerített kertel együtt. Nem kell osztoznia, a pihenés és a nyugalom garantált! Várjuk 4db teljesen felszerelt (zuhanyzó, WC, főzési lehetőség, színes tv, bográcsozó, stb.) nyaralónkba. Kirándulhat, pihenhet! Panorámás kilátás, tiszta hegyi levegő! Fűtés van. Szolid árak, gazdag programlehetőségek! Lehetőség szerint szabadon választhat, melyik házat szeretné! Mind a 4 nyaraló zárt parkolóval, zuhanyzóval, főzési lehetőséggel rendelkezik. A kertben szalonnasütő, grillsütő és bográcsfőző is van. A házakhoz közel (az 1-es háztól 100m-re, a 2. háztól 300m-re, a 3. háztól 80m-re, a 4-es háztól 50m-re) található a Lak-Völgyi tó. Új lehetőség az úszás szerelmeseinek a nemrégiben átadott Bélapátfalvai uszoda mely a városban található kb. 1km-re a házaktól. A tó közvetlen partján fekszik a Szomjas Csuka nevű étterem. A tavat elhagyva már a Bükki Nemzeti Park területén kirándulhatunk. A városban (kb.1 km-re) találhatunk ABC áruházat, több sörözőt és éttermet, benzinkutat. Megközelítés: Eger felől a 25. sz. főúton Szilvásvárad irányában. A város megközelíthető autóbusszal és vonattal is(őket a megállóban várjuk). A Bélkő hegyre (szintén a nemzeti park területe) tanösvényen keresztül juthat el, aki szeret kirándulni. A hegy tetejéről (815 m) csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre, Eger városára, az Alföldre, sőt tiszta időben akár a Magas Tátrát is látni lehet. A Bélkő hegy lábánál fekszik egy híres román stílusú cisztercita apátsági templom. A várostól 5 km-re található Szilvásvárad, amely közkedvelt üdülő- és kirándulóközpont. Számtalan nevezetességei közül csak néhányat felsorolva: Szalajka völgy, pisztrángos tavak, ősember barlangja, őserdő, fátyolvízesés, lipicai ménes, börtönmúzeum, kisvasút, stb. Ha valaki kicsit hosszabb kirándulásra vágyik, ellátogathat Egerbe, ami 17 km-re van Bélapátfalvától. Egert ugyan nem kell bemutatni, de azért egy-két szóban érdemes megemlíteni a főbb látnivalóit, mint pl. Szépasszonyvölgy, Dobó István vár, Dobó tér, Bazilika, történelmi belváros, termálfürdő, uszoda, stb. Ha ez a rövid leírás felkeltette érdeklődését szívesen látjuk nyaralónkba. Amennyiben bármilyen kérdése van szívesen állunk rendelkezésére, akár email-ben akár telefonon. Üdvözlettel, leendő vendéglátójuk: Smid Tamás

TÓPARTILAK 1

A panorámás kilátás! Kétszintes, az alsó szinten berendezett konyha, kanapé, wc+zuhanyzó. A felsö szinten 5 ágy + erkély. Férőhely 5 fő. A bejáratnál fedett terasz. Parkolás az udvarban, zárt parkolóban. Korlátlan internethasználat. A Lak-völgyi tó kb.100m.

TÓPARTILAK 2

Az erdőszéli nyugalom. Kétszintes, az alsó szinten elõszoba, zuhanyzó + wc, nappali berendezett konyha. A felsõ szinten egy 2 és egy 3 ágyas szoba. Férőhely 5 fő. Parkolás az udvarban, zárt parkolóban. Korlátlan internethasználat. A Lak-völgyi tókb.300m.

TÓPARTILAK 3

A nagycsaládos kényelem. Egyszintes, 3db 2 ágyas, tv-s szobával, nappali konyhával (konyhaszekrény, gáztűzhely, hűtőszekrény) és zuhanyzó +wc, a ház mögött fedett terasz. Férőhely 6 fő. Parkolás az udvarban, zárt parkolóban. Korlátlan internethasználat. A Lak-völgyi tó kb.80m.

TÓPARTILAK 4

Kicsi de hangulatos…. Két szintes, az alsó szinten berendezett konyha, kanapé, wc+zuhanyzó. A felső szinten 1db francia ágy és 2db egyszemélyes ágy. A ház mögött fedett terasz. Parkolás az udvarban, zárt parkolóban. Korlátlan internethasználat. A Lak-völgyi tó 50m.

Gyertek nézzetek be a vendégházakba

Nézd meg a szállást egy rövid videó túrán!

SZOLGÁLTATÁSOK

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza

Zárt parkoló

Zárt parkoló a szállás udvarán

Szabadtéri sütögetés

A kertben szalonnasütő, grillsütő és bográcsfőző is van

Televízió

Minden vendégházban

Internet

Korlátlan internetet használat

Klíma

Klíma használatát hűtés, fűtés

Fürdőszoba

A szálláshoz saját fürdőszoba/wc tartozik

Nézze meg élőben milyen az idő most nálunk!

FELSZERELTSÉG

A vendégházak a következő felszereltségekkel rendelkeznek

Hűtőszekrény

Tányérok, poharak, evőeszközök

Mikrohullámú sütő

Kávéfőző

Kenyérpiritó

Vízforraló

Gáztűzhely

Nézze meg a szállásunkról és a környékről készült képeket!

ÁRAINK

Tópartilak 1
25.000-tól Ft/ház/éj
 • + 300 Ft/fő/éj (IFA)
 • Minimum 2 éjszaka
 • Max. 5 fő
Tópartilak 2
25.000-tól Ft/ház/éj
 • + 300 Ft/fő/éj (IFA)
 • Minimum 2 éjszaka
 • Max. 5 fő
Tópartilak 3
25.000-tól Ft/ház/éj
 • + 300 Ft/fő/éj (IFA)
 • Minimum 2 éjszaka
 • Max. 6 fő
Tópartilak 4
25.000 Ft/ház/éj
 • + 300 Ft/fő/éj (IFA)
 • Minimum 2 éjszaka
 • Max. 4 fő

4 fő felett 4000ft/fő/éj.

Kisállat max.10kg-ig 3000ft/éj/db.